Viimastel aastakümnetel on inimeste toidulaud rikastunud kümnete ja kümnete uute toiduainetega, kuid samas on toidu kvaliteet rohkete taimekaitsevahendite, hormoonide, antibiootikumide, nitritite ja nitraatide kasutamise tõttu tugevalt halvenenud.
Sellest, kuidas valida kirevast kaubandusvõrgus just neid toite, mis meie ja meie laste tervisele kasu tooks ja kuidas neid valmistada viisil, et see maitsev oleks ning organismile toimimiseks kõik vajaliku annaks, tuleb meile rääkima Maire Vesingi.

Töötoad toimuvad väikeste gruppidena (5-15 inimest). Töötubade hind sõltub koolituse pikkusest, osalejate arvust ja toimumise kohast.

Töötubade läbiviimise kohaks on:

  • Tervisekooli ruumid Tartus (Kalevi 10, Tartu)
  • Tervisekooli ruumid Tallinnas (Pirita tee 26c-33, Tallinn)
  • ELDÜ kontor Tallinnas (Liimi 1, Tallinn)
  • ELDÜ kontor Tartus (Soola 3, Tartu)
  • Bonifatiuse Gild Viljandis (Väike-Turu 8, Viljandi)
  • Olustvere TMK õppeköök (Müüri 4, Olustvere)