Veresuhkru tasakaalustamine glükeemilist (GK) koormust arvestava tervisliku toitumisega

Koolitused läbitavad teemad:’

  • GI ja GK tähtsus
  • Madala, keskmise ja kõrge GK toiduained
  • Mis mõjutab toidu GK toimet?
  • Madala või keskmise GK ooted
  • Praktiline toitude valmistamine arvestades GK

 

Terviseakadeemia Viljandi Bonifatiuse Gildis

(Väike-Turu 8, Viljandi)

Viimastel aastakümnetel on inimeste toidulaud rikastunud kümnete ja kümnete uute toiduainetega, kuid samas on toidu kvaliteet rohkete taimekaitsevahendite, hormoonide, antibiootikumide, nitritite ja nitraatide kasutamise tõttu tugevalt halvenenud.
Sellest, kuidas valida kirevast kaubandusvõrgus just neid toite, mis meie ja meie laste tervisele kasu tooks ja kuidas neid valmistada viisil, et see maitsev oleks ning organismile toimimiseks kõik vajaliku annaks, räägib meile Maire Vesingi.
Maire Vesingi on “Tervise hoidmise toidud” autor, tulevaste kokkade õpetaja, toitumisnõustaja. Ta tegutseb koolitajana nii eritoitumise, hügieeni, hoidistamise kui ka toiduvalmistamise teemadel.

Koolituse teise poolaasta kava:
11.01.2018 – GK dieet – veresuhkrut tasakaalustav toitumine
25.01.2018 – Soolestiku mikrofloora parandamine
08.02.2018 – Immuunsüsteemi tugevdamine
21.02.2018 – Teema täpsustamisel
07.03.2018 – Teema täpsustamisel
22.03.2018 – Teema täpsustamisel
06.04.2018 – Teema täpsustamisel
19.04.2018 – Teema täpsustamisel
Koolitus algab kell 18.00 ja kestab orienteeruvalt 2h.
Koolitusele registreerumiseks saada e-mail akadeemia@bonifatiusegild.ee järgneva infoga:
– ees- ja perekonnanimi
– kontakttelefon
– e-posti aadress
– arve tasuja andmed
Kohtade arv koolitusel on piiratud.
Koha grupis tagab vaid arve tasumine.

Koolituse teise poolaasta hind: 96€/in (8 korda teooria+praktika; 12€/kord). Osaleda saab ka üksikutel loengutel. Ühe loengu hind on 15 eurot.

Lektor ja juhendaja: Maire Vesingi
https://eritoitumine.ee/

Kõik küsimused on oodatud Bonifatiuse Akadeemia postkasti või
e-mailile akadeemia@bonifatiusegild.ee