Avaldatud: 12. veebruar 2016
Foto: Merilin Vesingi
Koos praetud sibulate ja taimse määrdega meenutab see tatraleib pigem karaskit.
- 3 kanamuna
- 1 dl taimeõli
- 3 dl kookose- või sojajogurtit
- 1 sl agaavisiirupit või mett
- 1,5 tl soola
- 300-350 g gluteenivaba tatrajahu
- 100 g seemneid (päevalille- ja linaseemneid …)
- 1 sl gluteenivaba küpsetuspulbrit
- 50 g mugulsibulat
Vispelda omavahel muna, sool, siirup, taimeõli ja taimne jogurt. Sega tatrajahu, küpsetuspulber ning seemned omavahel. Tükelda mugulsibul ning kuumuta pannil õlis. Sega ained omavahel. Pane taigen vooderdatud leivavormi ning küpseta 190-200 kraadi juures 30-50 min.
Serveeri tatraleib näiteks šampinjonipasteediga või mõne muu meelepärase määrdega.