Avaldatud: 28. aprill 2017
Taigen:
- 300 g laktoosivaba võid
- 1,5 – 2 dl Demerara suhkrut
- 6 dl gluteenivaba jahusegu
- 3 tl gluteenivaba küpsetuspulbrit
- 3 tl vaniljesuhkrut
- 3,5 dl – 4 dl kookoshelbeid
- 3 tl psylliumi
- soola
Täidis:
- 3 muna
- 800 g laktoosivaba kohupiimapastat
- 1,5 dl suhkrut
- vaniljesuhkrut
- umbes 400-500 g vaarikaid
Taigna valmistamiseks sega kuivained omavahel. Näpi juurde või ja suhkur ning sega ühtlaseks taignaks.
Täidise jaoks klopi munad lahti, lisa kohupiimapasta, suhkur ja vaniljesuhkur. Pudista 3/4 taignapurust ahjuplaadi põhjale. Kata taignapuru kohupiimamassiga. Laota vaarikad kohupiimamassile ning pudista peale ülejäänud tainapuru. Küpseta 190 kraadises ahjus 40-50 minutit. Lase jahtuda.