• 100 g kookosjogurtit
  • 100 g taimset piima (mina kasutasin riisipiima)
  • 100 g gluteenivaba jahu (kasutasin gluteenivaba Peak´s Free From tatrajahu) 107ke9aog

http://www.peaks-freefrom.com/products/buckwheat-flour/

  • 2 sl chia-seemneid
  • 1 tl gluteenivaba küpsetuspulbrit
  • Demerara suhkrut
  • Soola

20160227_091317Vala chia-seemnetele peale nii palju vett, et need oleksid veega kaetud, sega.

 

 

 

20160227_091401Jäta 10 min paisuma. Vajadusel lisa vett ning sega.

 

 

 

 

Kuivained sega omavahel – gluteenivaba jahu, küpsetuspulber ja  sool.

20160227_091852

Sega kookosjogurt ja taimne piim omavahel, sega hulka maitse järgi suhkrut. Sega paisutatud chia-seemned jogurti-piima segu hulka ning jäta mõneks minutiks seisma.

 

 

Seejärel sega hulka kuivained.
20160227_093005Vajadusel lisa taimset piima või gluteenivaba jahu.

Lase taignal pool tundi paisuda.

 

 

 

 

 

 

20160227_094019

Küpseta lusikapannkoogid.

 

20160227_095450