Avaldatud: 4. märts 2016
- 100 g kookosjogurtit
- 100 g taimset piima (mina kasutasin riisipiima)
- 100 g gluteenivaba jahu (kasutasin gluteenivaba Peak´s Free From tatrajahu)
http://www.peaks-freefrom.com/products/buckwheat-flour/
- 2 sl chia-seemneid
- 1 tl gluteenivaba küpsetuspulbrit
- Demerara suhkrut
- Soola
Vala chia-seemnetele peale nii palju vett, et need oleksid veega kaetud, sega.
Jäta 10 min paisuma. Vajadusel lisa vett ning sega.
Kuivained sega omavahel – gluteenivaba jahu, küpsetuspulber ja sool.
Sega kookosjogurt ja taimne piim omavahel, sega hulka maitse järgi suhkrut. Sega paisutatud chia-seemned jogurti-piima segu hulka ning jäta mõneks minutiks seisma.
Seejärel sega hulka kuivained.
Vajadusel lisa taimset piima või gluteenivaba jahu.
Lase taignal pool tundi paisuda.
Küpseta lusikapannkoogid.