Avaldatud: 27. veebruar 2018

Munavaba “omlett”
2 omlletti
- 1,5 dl kikerhernejahu
- 150 ml vett
- 1 mugulsibul
- 1 tomat
- soola
- musta jahvatatud pipart
- paprikapulbrit
- (kurkumit)
- (pärmihelbeid)
- 1 spl oliiviõli
- maitserohelist
Sega kausis 1,5 dl kikerhernejahu, sool, pipar ja paprikapulber. Lisa vesi ja sega ühtlaseks taignaks. Soovi korral võib lisada maitse järgi lisada kurkumit. Haki sibul ja tomatid väikesteks tükkideks ja lisa taignale.
Pane pann oliiviõliga sooja. Kui õli on kuum siis keera kuumus keskmise peale ja aja taigen pannile laiali. Prae omletti 6-7 minutit keskmisel kuumusel ilma kaaneta.
Seejärel pööra see õhukese pannilabidaga ümber. Omlett peaks hästi koos püsima, kuid kui sul ei õnnestu seda ühes tükis ümber keerata, siis lõika see neljaks ja keera tükid ükshaaval ümber. Prae teist poolt kuni see on kergelt pruun.
Serveeri meelepärase kastme ja salatiga.