Avaldatud: 26. juuni 2017

30- 35 tk
- 90 g mandlijahu
- 80 g sarapuupähkleid (röstida, koorida, jahvatada)
- 160 g porgandit (koorega 200 g)
- 1 sl tärklist
- 0,5 sidruni mahl
- 2 muna
- 50 g külmpressitud oliiviõli
- 1 tl küpsetuspulbrit
- vaniljesuhkrut
- soola
- (kaneeli)
- 100 g palmisuhkrut
- soovi korral kaunistuseks gluteeni- ja piimavaba šokolaadi
- puisteks õietolmu, kuivatatud rukkii- või saialilli
Koori ning riivi porgandid. Rösti pähklid kuival pannil, koori ning jahvata.
Vausta munad suhkruga. Sega kokku kuivained, seejärel sega hulka riivitud porgand ja oliiviõli. Kõige lõpus vahustatud munad.
Tõsta taigen muffinivormidesse ning küpseta 190 kraadi juures 10-15 min.