Taimsed raffaellod

45-50 tk

1 raffaello (15 g) sisaldab 1,2 g imenduvaid süsivesikuid (100 g/ 8 g imenduvaid süsivesikuid)

  • 1 purk täisrasvast kookospiima tahket osa (Santa Maria)
  • 50 g kookoskreemi/kookosmassi Bio Organic
  • 20 g tuhksuhkrut
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 100 g kookoshelbeid
  • 100 g mandlilaastusid
  • 40 g kooritud mandleid
  • paneerimiseks umbes 100 g kookoshelbeid

Mandlite koorimiseks jäta mandlid 10 min kuuma vette kaane alla tõmbama. Seejärel kurna ning eemalda koor.

Sulata kookoskreem vesivannil. Purusta mandlilaastud veidi väiksemaks. Sega kõik ained omavahel ning pane paariks tunniks jahedasse tahenema. Seejärel veereta 12-15 g pallid, peida palli keskele 1 kooritud mandel ning paneeri kookoshelvestes.