Taigen:

205vbhggi

http://www.peaks-freefrom.com/products/universal-baking-mix/

 

 

 

 

 

 

 

Taigna valmistamiseks soojenda vesi või taimne “piim” käesoojuseni. Lahusta selles presspärm. Sega hulka sool, suhkur, jahu ja õli.

20160131_140412

Lase taignal soojas kohas kerkida. Kerkinud taigen vajuta märgade kätega küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ühtlaselt laiali.

 

 

Täidis:

hakkliha, letšo, taimne juust, sool, must jahvatatud pipar, pune, tüümian, basiilik

Täidise jaoks kumuta hakkliha kergelt pannil, sega hulka letšo. Maitsesta, soola, musta jahvatatud pipraga, pune, tüümiani ja basiilikuga.

20160131_150558

Aseta täidis pitsapõhjale ning küpseta 200 kraadi juures kuni taiga servad on veidi pruunistunud.

 

 

 

20160130_151208

Riivi taimne juust ning puista pitsa peale.

 

 

 

 

pitsajuust

(http://veggo.ee/ee/Tooted/juustud/)

 

 

 

 

20160131_152114

Küpseta pitsat koos taimse juustuga umbes 5 minutit.

20160131_152600

Paku pitsat koos tomatikastme, taimse hapukoore või taimse majoneesiga.