Kirsimuffinid (gluteeni- ja piimavaba)

65 minimuffinit ( 1 tk 16 g)

  • 2 dl kirsse (kirsikivid eemaldatud)
  • 2 muna
  • 110 g gluteenivaba jahu Semper Fin Mix
  • 30 g mandlijahu
  • 1 tl psülliumi
  • 1 tl gluteenivaba küpsetuspulbrit
  • 120 ml taimset piima
  • 100 g taimset margariini
  • 100 g Demerara suhkrut
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • näpuotsatäis soola

Sega kuivained omavahel. Sega kuivainete hulka ka kirsid.

Vahusta taimne margariin suhkruga, vahustamist jätkates lisa munad. Sega hulka taimne piim ning kuivained koos kirssidega.

Määri vormid õliga või kasuta pabervorme. Küpseta 190 kraadi juures 10-20 minutit (oleneb muffinite suurusest).