• 400 ml taimset “piima” (mina kasutasin selles retseptis riisipiima) või kaseiinivaba taimset “petti”
  • 2 muna
  • 150 g (2,5 dl) gluteenivaba tatrajahu
  • 60 g (1 dl) gluteenivaba riisijahu
  • 1 tl gluteenivaba küpsetuspulbrit
  • 1 tl psylliumi
  • 40 g kookosõli
  • soola, jahvatatud musta pipart

20160225_135214

Sega kuivained omavahel – tatrajahu, riisijahu, küpsetuspulber ja sool. Klopi munad lahti, sega hulka sulatatud kookosõli.  Sega taimne piim vaheldumisi kuivainetega munade-kookosõli massi hulka. Lase taignal 20-30 min seista.

20160225_150636

Küpseta kuumal pannil õhukesed ülepannikoogid.

Sellest kogusest saab 7 – 8 suurt pannkooki.

 

 

Valmista täidis:

parmezanas235-gviolife

http://veggo.ee/ee/Tooted/juustud/parmesan235-gviolife.html

 

 

 

 

Prae hakkliha kergelt, sega hulka letšo ning kuumuta. Maitsesta soola ja jahvatatud musta pipraga. Kõige lõpus sega hulka taimne majonees.

20160225_151158

Aseta täidis pannkoogi ühele servale ning keera rulli.

 

 

 

20160225_151444

Riivi taimne juust pannkoogirullile ning küpseta ahjus paar minutit kuni juust sulab.

 

 

20160225_151830

Serveeri koos taimse hapukoore või kastmega  ja maitserohelisega.

 

20160225_152418