Avaldatud: 25. veebruar 2016
- 400 ml taimset “piima” (mina kasutasin selles retseptis riisipiima) või kaseiinivaba taimset “petti”
- 2 muna
- 150 g (2,5 dl) gluteenivaba tatrajahu
- 60 g (1 dl) gluteenivaba riisijahu
- 1 tl gluteenivaba küpsetuspulbrit
- 1 tl psylliumi
- 40 g kookosõli
- soola, jahvatatud musta pipart
Sega kuivained omavahel – tatrajahu, riisijahu, küpsetuspulber ja sool. Klopi munad lahti, sega hulka sulatatud kookosõli. Sega taimne piim vaheldumisi kuivainetega munade-kookosõli massi hulka. Lase taignal 20-30 min seista.
Küpseta kuumal pannil õhukesed ülepannikoogid.
Sellest kogusest saab 7 – 8 suurt pannkooki.
Valmista täidis:
- hakkliha
- letšo või tomat, paprikas ja mugulsibul
- taimne majonees (sojamajonees)
- taimne juust (veggo.ee)
http://veggo.ee/ee/Tooted/juustud/parmesan235-gviolife.html
Prae hakkliha kergelt, sega hulka letšo ning kuumuta. Maitsesta soola ja jahvatatud musta pipraga. Kõige lõpus sega hulka taimne majonees.
Aseta täidis pannkoogi ühele servale ning keera rulli.
Riivi taimne juust pannkoogirullile ning küpseta ahjus paar minutit kuni juust sulab.
Serveeri koos taimse hapukoore või kastmega ja maitserohelisega.