Avaldatud: 12. veebruar 2017
Mandli- ja kookosejahu kasutamine teraviljajahude asemel vähendab tootes süsivesikute sisaldust.
100 g/ 29 g süsivesikuid
1 minimuffin (12 g) = 3,5 g süsivesikuid
33 tk
- 40 g mandlijahu
- 20 g kookosjahu
- 80 g kookospiima
- 3 muna
- 50 g õli
- 2 tl psylliumi
- 2 tl gluteenivaba küpsetuspulbrit
- 80 g palmisuhkrut
- 0,5 apelsini pressitud mahl
- 50 g piima- ja gluteenivaba tumedat šokolaadi
- vaniljesuhkrut
- soola
- 30 g röstitud ning hakitud sarapuupähkleid
Sulata šokolaad koos kookospiimaga. Pane kõik toorained (v.a. hakitud pähklid) köögikombaini ning püreesta ühtlaseks massiks. Vala taigen muffinivormidesse ning puista peale hakitud pähkleid.
Küpseta 180 kraadi juures 12-15 min.
Lase vormis veidi jahtuda.